За нас

PLA-KAT се роди в продължение на любовта ми към интериора, красивите моменти у дома, уюта и характера, който показва мястото, в което живеем.

Постигането на баланс и цялостна визия в интериора не е лека задача, особено ако не са ангажирани професионалисти в сферата. Има обаче един изключително лесен и достъпен начин помещението да придобие изцяло различен вид и всички интериорни решения да се допълват хармонично. Това са постерите.

PLA-KAT е за всички вас, които искате лесно и бързо да преобразите дома си. Годините, в които превръщам апартамента ни в дом, ме научиха, че постерите са най-бюджетния и бърз начин да придам характер на помещенията и резултата да е финален още на същия ден – без изморителни уточнения, куп въпроси, труден и бавен монтаж и подводни камъни.

Постерите, които ще откриете в PLA-KAT, са дело на различни артисти и дизайнери от цял свят и са разделени в няколко категории. От бохемски дизайни, през вдъхновяващи мисли и цитати, до дизайни за стаите на най-малките членове у дома – те са на разположение, за да придадат завършения вид, който търсите.

Нямам търпение да видя PLA-KAT във вашите домове!

-Истислава